Skidskola

I Sälen går alla i skidskola!

Skidskola för alla!

Var det länge sedan du tog en skidlektion? Då har du något fantastiskt kvar att upptäcka. Skön skidåkning är att känna kraften i svängen, fartvinden i håret och att ha full kontroll över skidorna. Boka skidskola och få en kick som räcker hela vintersemestern.

Du kan följa en kurs, ta privatlektioner eller boka en skidlärare för dig och dina vänner. Det är roligt, men även ett sätt att hitta den allra bästa skidåkningen snabbare och mer lekfullt. Du kan utveckla carving-, snowboard eller telemarktekniken. Föredrar du större utmaningar kör vi new school, offpist och puckel.
Någon har räknat ut att kroppen måste utföra en rörelse trettonhundra gånger, innan den blivit en vana. Med skidläraren i pisten går processen snabbt och en ny värld öppnar sig. De är utbildade för att se just dig. Plötsligt är du där, med fartvinden i håret, kraften i svängen och full kontroll över skidorna.

Obegränsat med hejdlöst rolig, enkel och snabb skidåkning väntar. Många har redan upptäckt magin. Våra undersökningar visar att vuxna som satsat på skidskola under vintersemestern har varit mer nöjda med sin ledighet. Vi vet varför. De har kunnat åka mer i alla våra backar.

Tänk så här. Om energin och passionen i pisten tar slut, innan du själv är nöjd, är det lätt avhjälpt. Se till att varje åk blir en ny utmaning. När hjärnan stimuleras har kroppen också kul. Den trivs med att pjäxorna sluter tätt om tårna. Då förvandlas livet till en enda mening: det är bara och åka!

Och tiotusentals barn kan inte ha fel. Hos oss finns Sveriges snällaste skidlärare. Var det länge sedan du tog en skidlektion? Då har du något fantastiskt kvar att upptäcka. Skön skidåkning är att känna kraften i svängen, fartvinden i håret och att ha full kontroll över skidorna. Boka skidskola och få en kick som räcker hela vintersemestern.

Välkommen till Sälen